Jdi na obsah Jdi na menu
 


Analýza covid očkování (2. část): statisticky prokázaná záměrná toxicita, která časem degraduje

20. 2. 2022

 

https://rumble.com/vv8kyz-analza-covid-okovn-2.-st-statisticky-prokzan-zmrn-toxicita-cz-dabing.html

 

https://nastub.cz/w/xbF4bWBuNpgvU1kiMKyrCm?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

 

Originál videa publikován ZDE: 13. února 2022

První část:

Analýza naznačuje možnou 50% toxicitu u prvně vyrobených vakcín od Pfizeru (1. část)

Přepis:

Dobrý den všem. Dnes se budeme věnovat druhé části naší prezentace o rozbité biologické zbrani. A dnes se budeme zabývat dalšími informacemi, které jsme zjistili o tom, že tyto injekce mRNA byly navrženy jako biologické zbraně určené k zabíjení a zraňování lidí. Můžete se podívat na tuto prezentaci, doporučuji vám také zhlédnout moji předchozí prezentaci. První část této série. A také můžete najít mnohem více informací na našich webových stránkách www.howbad.info, a dokonce můžete na těchto stránkách sledovat vaše vlastní šarže vakcín a zjistit, jaký účinek měly v různých populacích po celém světě. Takže jen připomenu z mé předchozí přednášky, že jsme diskutovali a prokázali důkazy, že léčivá látka injekcí společnosti Pfizer obsahuje vysoce variabilní účinnou látku, modifikovanou RNA.

Takže společnost Pfizer sama stanovila standard a regulační orgány s ním souhlasily, že v jejich léčivé látce je nutné pouze 50 % neporušené mRNA. V té době regulátoři vznesli mnoho otázek ohledně toho, co je v těch zbývajících 50 %. A společnost Pfizer o tom neposkytla žádné informace, neexistuje žádná charakteristika toho, jaké fragmenty RNA, DNA tam může kdokoli jen tak navrhnout, a tuto novou, zcela neznámou sekvenci tam potom i vložit. A to je docela možné. Takže nebylo podáno žádné vysvětlení. A v důsledku toho víme, že tento obsah mRNA je velmi variabilní. Je nerovnoměrně rozložena v objemu hotového léčivého přípravku a pak naplněna v těchto malých lahvičkách. A neexistuje žádná jistota, nedochází k testování obsahu na úrovni lahviček nebo na úrovni dávek, protože ty se také rozdělují ručně do jednotlivých dávek.

A existují různá očkovací centra, kde nemají žádná školení a žádné standardizované aplikační postupy, neprobíhá žádný dohled ze strany výrobce, zatímco se podílejí na posledním kroku výroby, výrobě dávek pro konkrétní subjekty. Takže to všechno, jen pro připomenutí, produkuje gigantickou variabilitu. To dost možná vysvětluje, proč některé lahvičky neobsahují prakticky nic, tzv. slepé placebo a jiné lahvičky jsou extrémně toxické. A to je spíše ruská ruleta, protože nikdo neví, co která lahvička obsahuje, proto někteří lidé po očkování říkají: Jsem úplně v pohodě. A jiní lidé mohou během 24 hodin dokonce velmi rychle zemřít nebo se vážně zranit a stát se invalidními. A to je velký problém.

A Pfizer to nadále tají. A my víme, že to nadále tají, protože víme, že to ví, víme, že sledují naše prezentace a naše údaje, které byly velmi široce sdíleny a diskutovány na různých místech, včetně probíhajících soudních procesů, a dokonce i v Kongresu USA, senátorem Ronem Johnsonem. Takže společnost Pfizer tyto údaje samozřejmě viděla. Snaží se nadále vše utajit, vědí, že jediné místo, kde nemohou lhát, je v podáních pro SEC svým investorům, protože to se pak stává opravdu velmi drahým lhaním. Ale snaží se. Tady přidali nějaké opravdu podivné formulace do jejich podání pro SEC ve čtvrtém čtvrtletí. A můžete se zde dočíst, že očekávají určité negativní dopady možných inspekcí a auditů svých výrobních provozů.

Jak podivné. Každopádně je to tedy znamení, že vědí, že to víme, a nadále lžou a tají to. Pojďme si tedy projít, jaké další informace budeme mít dnes k dispozici. Víme, že mRNA v průběhu času degraduje. Takže důkazy o tom jsou opět vyňaty z dokumentů Evropské lékové agentury a z dokumentů Pfizeru, když byly předloženy v prosinci 2020, kdy se snažili tento produkt dostat na trh do určitého termínu, namísto toho, aby se důsledně posuzovala jeho bezpečnost. V té době tedy věděli, že tento produkt nemohou vyrábět konzistentně, a že se rozkládá i mezi léčivou látkou plus dalšími složkami a hotovými léčivými přípravky.

Proto stanovili tyto standardy, že procento neporušené mRNA musí být větší než 60 % pouze v léčivé látce, pak 55 % nebo více, když je produkt hotový, a pak, když je naplněn v lahvičkách a umístěn na regálovém skladu nebo někam odeslán, se tato úroveň „přijatelnosti“ dostává na 50 %. Takže už jen z těchto tří kroků vidíte 10% degradaci.

Proto víme, že degraduje, a proto opravdu není důvod předpokládat, že se tato degradace zastaví. Takže tu máme nerovnoměrně rozložený obsah mRNA v lahvičkách, který degraduje opět v lahvičkách a samozřejmě také v závislosti na tom, jak jsou přepravovány, zmražené a a rozmražené na místě. Co se stane tam? Můžete si představit nejrůznější možnosti, jak ještě více, jak tyto nerovnoměrně rozložené obsahy mRNA udělat ještě více heterogenní. Takže můj kolega, Craig Paardekooper, a můžete si prohlédnout jeho prezentaci na www.howbad.info, která se tomuto také věnuje více detailně. Zkoumal závažnost toxicity jednotlivých případů. A tohle je velmi dobrá metrika  . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/analyza-covid-ockovani-2-cast-statisticky-prokazana-zamerna-toxicita-ktera-casem-degraduje/