Jdi na obsah Jdi na menu
 


Australský senátor před Parlamentem – o poškození z vakcín a vládním vydírání

4. 12. 2021

 

https://nastub.cz/w/pdrrdZvXaqFug9oXUPDvSH

 

https://otevrisvoumysl.cz/australsky-senator-pred-parlamentem-o-poskozeni-z-vakcin-a-vladnim-vydirani/

 

Originál videa publikován: 22. listopadu 2021

Přepis:

Paní místopředsedkyně, především bych chtěl dneska začít vzpomínkou na všechny lidi, kteří utrpěli poškození zdraví v důsledku očkování. Když jsem se před dvěma a půl lety hlásil na pozici senátora, mým záměrem bylo chránit Australany a zejména, abych se ujistil, že se vždy staráme o zdraví a blahobyt těch lidí. Hlavní věc, pokud jde o zdraví, je ta, aby všichni měli dobrý zdravotní stav. Nejde jen o zavedení vakcíny a dosažení cílů. Je to prostředek k dosažení cíle a cílem je dobré zdraví pro všechny. A vím, že nejlepší lidé, kteří to mohou udělat, jsou samotní lidé po konzultaci s jejich lékařem a neměli bychom mít příkazy, které byly zavedeny byrokraty, vládami nebo médii.

Co ale máme, jsou Australané, jejichž zdraví bylo poškozeno vakcínami. Kteří udělali správnou věc, kteří posouchali vládu, která říkala, že vakcíny jsou bezpečné a účinné, ale viděli jsme, že mnohými z těchto obětí bylo pohrdáno a byly ignorovány lékařskou komunitou. V nejlepším období (života) musí být poškození zdraví obzvlášť těžké, ale musí být daleko horší, když jdete k lékaři nebo do nemocnice a nedostává se vám pozornosti, kterou potřebujete. To je, proč tady dnes mluvím. A co bych obzvlášť rád udělal a důvod, proč v první řadě svůj hlas vládě odepřu, je vylepšení schématu odškodnění pro ty lidi, jimž vakcína poškodila zdraví.

Již měsíce bylo lidem poškozováno zdraví. Existují lidé, kteří ochrnuli dolů na pravé straně. Jsou lidé, kteří měli mrtvice, plicní embolie, myokarditidu, perikarditidu, funkční neurologické poruchy a tito lidé byli ponecháni bez pomoci od naší vlády, která více než ráda odškodňovala zahraniční farmaceutické společnosti, přičemž mnohé z nich byly odsouzenými zločinci za minulé přestupky, ale nyní zanedbáváme trpící Australany. Věřím, že těmto lidem by se mělo dostat kompenzace za každý dolar, který museli utratit v důsledku poškození vakcínou.

Ta hranice by neměla začínat na 5 000 dolarech. Rovněž by jim měla být kompenzována ztráta příjmu v důsledku neschopnosti pracovat kvůli poškození vakcínou. Navíc musí být odškodněni okamžitě a ne aby čekali měsíce. Znám jednu paní, která ochrnula v červnu. Byla po většinu času upoutána na lůžko. Má zlomený kotník a měsíčně musí utratit 400 dolarů za infuze draslíku, jenom aby jí držely při životě. Nevím jak vy, ale já si myslím, že máme závazek chránit lidi, kteří prochází takovýmito šokujícími zdravotními poškozeními. Navíc u lidí, kteří neměli žádné předchozí onemocnění, tíha důkazního břemene by měla být na vládě, že tato závažná poškození nebyla způsobena vakcínami a nikoliv opačně. S těmito oběťmi by nemělo být zacházeno jako se zločinci a očekávat od nich, aby prokázali nade vší pochybost, že poškození bylo způsobeno vakcínou, ale spiš by měla být použita civilní váha důkazů a to je rovnováha mezi pravděpodobnostmi.

Bylo by velmi odstrašující pro někoho, kdo je nemocný a poškozený vakcínou a kdo není zdravotním expertem, jít před panel právníků a lékařů, kteří se vás prakticky snaží odradit od (požadavku) na kompenzaci, jen proto, že vláda nechce pro své lidi udělat správnou věc. Co tito lidé především chtějí, je, aby jejich hlasy byly vyslyšeny, aby jejich zdravotní poškození byly léčeny se stejnou starostlivostí jako u covidových pacientů. Těchto lidí by se neměli stranit a opovrhovat jimi ti, od nichž se očekává, že se o ně mají starat. Abychom byli féroví ke zdravotnické komunitě, tohle není vaše vina. Slyšel jsem od bezpočtu lékařů a sester, že byrokraté v pozadí, jmenovitě AHPRA a TGA, vyhrožují zdravotnickým zaměstnancům odebráním registrace, pokud budou hovořit o poškození zdraví vakcínami. To musí přestat. Tato událost vede k ještě nehoráznějšímu faktu, že lidé, kteří utrpěli poškození zdraví po první dávce vakcíny, od těch se nyní vyžaduje, aby podstoupili druhou dávku.

Co je tohle za krutý, nelidský čin? Vážně, co se stalo s obyčejnou slušností a lidským soucitem? Já vím, že senátorka Keneallyová ve své řeči hodně používala slovo násilný extrémismus a násilí, ale mohu říct, že hrozba toho, že musíte jít na druhou vakcínu, pokud už jste měli nepříznivou reakci na tu první, je, myslím, násilí samo o sobě. Je to netolerovatelně kruté a není to něco, co bych měl v úmyslu přejít. Navíc nechápu, proč je tak nezbytné nutit tyto lidi k očkování, když už jsme proočkovaní z 84 % po dvou vakcínách u dospělé populace nad 16 let  . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/australsky-senator-pred-parlamentem-o-poskozeni-z-vakcin-a-vladnim-vydirani/