Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se aktuálně děje v Izraeli? Novinky od aktivistky Efrat Fenigsonové

26. 12. 2021

Originál videa publikován ZDE

Přepis:

Ahoj všichni, tady Efrat. Už je to nějaká doba, co jsem takto s vámi ve videu sdílela novinky. Napadlo mě natočit další video, protože v Izraeli se toho v posledním týdnu dělo vážně hodně. Dobře, tak se do toho pusťme. Od ministerstva zdravotnictví máme nová data. Přinesl nám je jeden z členů Parlamentu jménem Gardiaf Valken.

Tato data ukazují, že 33 % izraelské populace není očkováno, což je více, než co nám normálně tvrdí. A že pouze 45 % ze všech lidí v Izraeli má dnes platný zelený pas, což znamená, že všechna omezení, která zavádí a chtějí zavádět, se týkají více než poloviny veřejnosti, protože 55 % populace nemá zelený pas. Ano, slyšeli jste správně. Kromě toho ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo další dokument, který ukazuje pravdu o rouškách v Izraeli. Ukazuje, že roušky jsou v podstatě jen k výchově veřejnosti, v tomto dokumentu to přiznali. A že není skutečný důkaz toho, že roušky čemukoliv pomáhají.

Ale dělají to, protože musí veřejnost poučit. Tohle je dlouhý dokument, uvádím vám jen jeho podstatu. Pokud si ho chcete přečíst, později ho nasdílím na svém Twitteru. Ministerstvo zdravotnictví tedy přiznává, že roušky v podstatě ničemu nepomáhají a jsou k ničemu. Dobře, co dál? Izraelský premiér je plný výhrůžek. Neustále vyhrožuje občanům. Jedna z jeho posledních výhrůžek se týká toho, že na začátku dalšího roku přestanou uznávat PCR nebo antigenní testy a budou uznávat pouze zelené pasy očkovaných nebo těch po prodělání nemoci. Což znamená, že když nejste očkovaní a chcete jít někam, kde požadují zelený pas, nebudete tam moct jít, pokud nejste očkovaní. Hezky se to eskaluje. Co dál? Vyhrožují lockdownem pro neočkované.

Cítí se osamoceně… není fér, že   . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/co-se-aktualne-deje-v-izraeli-novinky-od-aktivistky-efrat-fenigsonove-16-12-2021/

 

https://nastub.cz/w/jM1n91resgL3L1uxfWPt35

 

https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/co-se-aktualne-deje-v-izraeli-novinky-od-aktivistky-efrat-fenigsonove-16-12-2021:0

 

https://rumble.com/vrepyx-co-se-aktualne-deje-v-izraeli-novinky-od-aktivistky-efrat-fenigsonove-16.-1.html