Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dr. Andreas Noack – Covid vakcíny obsahují uhlíkové nanožiletky ve formě hydroxidu grafenu, které rozřezávají krevní cévy

2. 12. 2021

 

 

https://nastub.cz/w/2YSUksk2cJUeooUcbjYJbn

 

https://otevrisvoumysl.cz/dr-andreas-noack-covid-vakciny-obsahuji-uhlikove-nanoziletky-ve-forme-hydroxidu-grafenu-ktere-rozrezavaji-krevni-cevy/

 

 

Přepis videa:

Stefan: Dr. Noack před čtyřmi dny zveřejnil video o hydroxidu grafenu. Včera jsem zveřejnil svůj překlad toho videa. Dnes se objevilo video jeho údajné partnerky, která říká, že byl zavražděn. Ještě to není potvrzeno. Nevím… jsme všichni v nebezpečí? Dokážou takto rychle zabít whistleblowery? Nevím. Ale zde je její video.

Partnerka dr. Noacka: Je sobota 27. listopadu 2021. 23. listopadu v úterý v 10 ráno bylo zveřejněno video o hydroxidu grafenu. To video se virálně rozšířilo. Andreas měl současně s někým hovor (omlouvám se, nepoznávám jméno). Já jsem operovala kameru a sledovala komentáře. Rozhovor trval kolem dvou hodin. Poté jsme měli konverzaci a navzájem si řekli, jak moc se milujeme a smáli jsme se. Krátce poté byl Andreas brutálně napaden. Útok byl nesmírně záludný a nečekaný. Mám tu otřesnou roli vám říct, že Andreas útok bohužel nepřežil. Tyto zprávy jsou pro všechny z nás nesmírně šokující. Ale Andreas je ve mně, a já jsem součástí jeho. Jsme jedno.

Všechny informace jsou venku. Víme vše, co potřebujeme vědět. Teď potřebuji všechny z vás. Teď je čas na akci. Teď je čas na to, věřit. Nyní musíme implementovat jeho plán. Už nemáme nic víc, co bychom ztratili. Jde o celé lidstvo. On to udělal pro vás. Zemřel pro vás. Smrti se nebál, přijal ji jako možnost. Je otřesné, že se to muselo stát takto. Nebylo to v plánu, aby nás opustil takto rychle. Jak jsem říkala, převezměme energii nepřítele. Musíme nyní využít tuto energii. Obrátit ji proti nim. Využít ji pro nás. Teď vás potřebuji. Nedokážu to sama. Prosím, začněte. Povím vám více podrobností. Prosím, nepanikařte. Společně jsme silní, rozdělení padneme Pojďme se spojit jako tým. Poprvé. Spoléhám na vás.

Stefan: Jen rychlý úvod, protože se rád poslouchám a chci být vůdcem revoluce… žertuji, vy můžete být vůdcem revoluce. Potřebujeme co nejvíce vůdců v boji proti této smrtelné injekci, kterou nám chtějí dát. Dnešní video je od německého doktora, který byl samozřejmě označen za konspiračního teoretika, ale to, co říká, je velmi rozumné. I já s vědomostmi z jednoho semestru chemie tohle dokáže ověřit. Je to o oxidu grafenu nebo hydroxidu grafenu, který byl nalezen ve vakcínách. Pro to potřebujeme více potvrzení. Ale jakmile berete, že ve vakcínách je, tak to, co říká, dává dokonalý smysl, a je to naprosto otřesné. Samozřejmě svoje slova míří na rakouskou vládu a jejich špatné poradce kvůli nadcházejícímu povinnému očkování. Ale přijde mi to zajímavé pro kohokoliv, tak jsem k tomu vytvořil anglické titulky. Užijte si to, nebo se naštvěte, nebo dělejte cokoliv… Zatím.

Dr. Noack: Je tu profesor z univerzity z Almeiry, profesor dr. Pablo Campra. Testoval vakcíny pro přítomnost oxidu grafenu za použití mikroramanové spektroskopie. Jedná se u studii frekvencí. Jsou tam frekvenční pásy. Dva z těch pásů jsou důležité. Ukazují, že se nejedná o oxid grafenu, ale spíše o hydroxid grafenu. Rád bych vysvětlil, co je tento hydroxid grafenu. Jde o monovrstvu aktivovaného uhlíku. Jsou tam C6 prstence. Našel ho ve všech vzorcích. Každý roh je atom uhlíku. Tohle je na úrovni nano.

Trochu to tady rozdělím. Pokud jsou dlouhé 50 nanometrů, je tam 500 prstenců v řadě. Tohle jsou skupiny hydroxidů. V oxidu grafenu máte dvojitě vázaný kyslík, a u hydroxidu grafenu máte skupinu hydroxidu. Elektrony jsou zbaveny lokálnosti (jsou plně mobilní). Jeden kousek má 50 nm na délku, ale pouze 0,1 nm na tloušťku. Tyto struktury C6 jsou nesmírně stabilní. Z tohoto můžete vytvořit brzdové destičky. Není to biologicky rozložitelné. Tyto nano struktury lze nejlépe popsat jako žiletky. Tyto žiletky jsou vpichovány do těla. Nano, velmi malinkaté žiletky. Mají tloušťku pouze jednoho atomu. Jsou relativně široké a vysoké. Jsou to žiletky, nejsou biologicky rozložitelné. Skupiny hydroxidu se mohou oddělit od protonu. Když je proton oddělen, získají negativní náboj, který se rozšíří napříč celým systémem. Jde v podstatě o kyselinu. Díky zápornému náboji se dobře suspenduje ve vodě. Tyto žiletky se stejnorodě rozptylují v tekutině.

Tohle je v podstatě ruská ruleta. Velmi jasně to lze vidět u této ženy. Rozřezává krevní cévy. Krevní cévy mají ve svém vnitřním povlaku epitelové buňky. Epitel je velmi hladký, jako zrcadlo. A tyto žiletky ho řozřezávají. To je na tom tak nebezpečné. Pokud vakcínu vpíchnete do žíly, žiletky budou v krvi obíhat a řezat do epitelu. Ta otřesná věc je, že toxikologické testy se provádí v Petriho miskách, kde nic nenajdete. Tohle jsou nejostřejší struktury, které si můžete představit, protože mají tloušťku pouze jeden atom. Tohle je obrovská molekula, která je nesmírně ostrá. Jsem odborník na aktivovaný uhlík. Ve své doktorské práci jsem převedl oxid grafenu do hydroxidu grafenu. Přidal jsem se ke světovému vůdci ve výrobě aktivovaného uhlíku. Po roce jsem měl na starosti nové produkty s aktivovaným uhlíkem. Nedaleko Newscastle v Anglii jsme koupili malou společnost. Měl jsem na starosti nové uhlíkové produkty po celé Evropě. Dělal jsem průzkum možných využití.

Když provedete pitvu obětí, nic nenajdete. Toxikologové své testy provádí v Petriho miskách. Nedokážou si představit, že existují struktury, které dokážou rozřezat krevní cévy. Existují fotky sražené krve, která vychází člověku z nosu. Lidé uvnitř vykrvácí k smrti. Zejména vrcholoví sportovci, kteří kolabují a umírají, mají rychle proudící krev. Čím rychleji krev proudí, tím více škody žiletky způsobí. Jako chemik… pokud tohle píchnete do krve, vězte, že jste vrah. Jde o nový materiál, toxikologové o něm ještě neví. Najednou dává smysl, že oběti vypadají takto. A že vrcholoví sportovci s vysokou krevní cirkulací, kteří jsou naprosto zdraví, najednou umírají a kolabují na hřišti. Vidíte lidi, kteří kolabují okamžitě po očkování a mají záchvat. Tito lidé měli v ruské ruletě smůlu. Je dost možné, že injekce zasáhla žílu. Otázka, kterou musíte pokládat politikům a lékařům, otázka, kterou by lékaři měli pokládat Pfizeru, je: Proč jsou ve vakcínách tyto žiletky? Teď chtějí očkovat děti ve věku od pěti let.

Tohle je dr. Szekeres, prezident rakouské lékařské komise  . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/dr-andreas-noack-covid-vakciny-obsahuji-uhlikove-nanoziletky-ve-forme-hydroxidu-grafenu-ktere-rozrezavaji-krevni-cevy/