Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dr. Mercola: Média varují před „trojnásobnou epidemií” v zimě – co se za tím skutečně skrývá?

10. 11. 2022

 

Originál článku publikován ZDE: 7. listopadu 2022

I když chřipka, RSV a COVID-19 mohou být pro některé rizikové jedince problematické a nebezpečné, celková rizika s nimi spojená jsou pro většinu lidí zanedbatelná – ale „strach prodává“ a pro Big Pharma prodává více vakcín.

Příběh v kostce:

  • Podle mainstreamových médií přibývá hospitalizací kvůli respiračním infekcím a „odborníci“ varují před možnou „trojnásobnou epidemií“ této zimy, protože v oběhu jsou COVID-19, sezónní chřipka a respirační syncytiální virus (RSV).

  • Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) uvádí 1% nárůst počtu nově přijatých pacientů s potvrzeným COVID-19. Ve státě Maine, který má jednu z nejvyšších měr výskytu COVID-19, je nejvíce hospitalizací pro COVID-19. Nezvykle vysoký je také počet případů RSV.

  • „Zdravotní experti“ nyní opět vyzývají k dobrovolnému nošení roušek uvnitř budov, přestože všechny důkazy shromážděné za poslední tři roky potvrzují, že obličejové roušky nemohou zabránit virové infekci a jejímu šíření.

  • Nyní se připravují vůbec první vakcíny proti RSV určené pro těhotné ženy, novorozence a seniory. Některé z nich jsou založeny na technologii mRNA.

  • Dosud nebyla úspěšně vyvinuta žádná vakcína proti RSV, protože vakcíny měly trvalou tendenci způsobovat horší průběh onemocnění, což je jev známý jako zesílení protilátek (antibody-dependent enhancement, ADE).

Podle mainstreamových médií přibývá hospitalizací kvůli respiračním infekcím a „odborníci“ varují před možnou „trojnásobnou epidemií“ této zimy, protože lidé se nakazí virem COVID-19, sezónní chřipkou a respiračním syncytiálním virem (RSV).

„CDC [Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí] hlásí 1% nárůst počtu nově přijatých pacientů s potvrzeným COVID-19 v USA,“ uvedl koncem října server Yahoo! News.

Zdaleka se však nejedná o pandemii neočkovaných, ale většina pacientů s COVID-19 je nyní plně očkována. Jak uvedl server Yahoo! News (předtím, než všechny vyzval, aby se nechali očkovat):

„Státem s největším počtem hospitalizací pro COVID je Maine, a to i přesto, že má jednu z nejvyšších proočkovaností v zemi, což znamená, že osoba obdržela základní sérii očkování (ať už se jedná o jednu nebo dvě dávky) a od poslední dávky uplynuly dva týdny.“

Počet případů RSV je rovněž nezvykle vysoký. Podle Dr. Margaret R. Moonové, spoluředitelky Dětského centra Johna Hopkinse v Baltimoru, nemocnice „zažívá nárůst pacientů kvůli zvýšenému počtu případů RSV i z jiných důvodů a mnoho okolních nemocnic se potýká se stejným problémem.“

 

Zastrašovací taktiky, aby vám prodali vakcínu proti RSV . . . . . .

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/tripledemic-rsv-covid-influenza-mainstream-media-cola/

 

https://otevrisvoumysl.cz/dr-mercola-media-varuji-pred-trojnasobnou-epidemii-v-zime-co-se-za-tim-skutecne-skryva/