Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kabala II (19. část) | COVID-19: Vraždy pomocí midazolamu v pečovatelských domech (2. díl série o covidu)

12. 12. 2021

 

 

https://www.bitchute.com/video/klZLS4ncMp2n/

 

https://nastub.cz/w/hgDiYpBRBr4xi79RcutDvR

 

https://otevrisvoumysl.cz/kabala-ii-19-cast-covid-19-vrazdy-pomoci-midazolamu-v-pecovatelskych-domech-2-dil-serie-o-covidu/

 

Originál videa publikován: 20. listopadu 2021

Předchozí části

Pvní část
Druhá část
Třetí část
Čtvrtá část
Pátá část
Šestá část
Sedmá část
Osmá část
Devátá část
Desátá část
11. část
12. část
13. část
14. část
15. část
16. část
17. část
18. část
Původní série Pád Kabaly (1-10) – Konec světa tak, jak ho známe

Přepis:

Kabala II – 19. část Virus, který nikdy nebyl izolován, a tudíž nikdy nebyla prokázaná jeho existence. Virus tak nebezpečný, že zničil schopnost přemýšlet. Zabil logiku a selský rozum. Pomohl politikům zničit vědu. Pohltil společnosti jako lavina šílenosti. Pojďme se podívat, jak to začalo, a jak chytře to pokračovalo… Pokračujme tam, kde jsme přestali. Nacházíme se uprostřed pandemie způsobenou virem, který nikdy nebyl izolován a tudíž nikdy nebyla prokázaná jeho existence. Ale z nějakého důvodu je politika ve srovnání s vědou všemocná. A tudíž šílenost zasáhla do takové míry, že svět už nikdy nebyl stejný. Začalo to s rozestupy a rouškami. Každý zpravodajský kanál, každé noviny, každá talk-show, vše, o čem dokázali psát, mluvit a hystericky křičet, byl covid-19.

Objevily se vzkazy na dálnicích zdůrazňující důležitost udržování rozestupů. Dodržováním rozestupu alespoň šesti stop nebo 1,5 metru vás udrželo v bezpečí. V opačném případě byste mohli zemřít, nebo co je horší… mohli byste zabít někoho jiného. Objímání byla věc minulosti. Jakákoliv forma fyzické blízkosti byla potenciálně extrémně nebezpečná. Opakování, opakování, opakování. Ve dne v noci. V kombinaci s hororovými příběhy z Itálie, my, lidé, jsme se vyděsili. První vlna, ne viru, ale strachu, udeřila na břeh každé země světa. A když vás ovládne strach, je obtížné, ne-li nemožné myslet racionálně. Nikdo nám neřekl, že ti Italové, kteří během té první tzv. vlny zemřeli, měli velmi vysoký věk. Všichni byli na začátku roku 2019 očkováni experimentální vakcínou proti chřipce, koktejlem čtyř různých chřipek, mezi kterými byla H1N1, prasečí chřipka. Když tyto lidi zasáhla podzimní chřipka, jejich imunitní systém nefungoval a oni se jí nijak neubránili.

„22. ledna 2020: Chřipková epidemie v Itálii…” – 3 miliony pacientů s chřipkou od začátku zimy. Nebyl to covid-19.”

Pak se publikovala první oficiální čísla. Na tento monstrózní virus umírali převážně staří lidé. Děti byly naprosto v bezpečí a dospělí byli převážně v bezpečí. Staří lidé měli 5,5% šanci, že zemřou. Ti, kteří říkali, že míra přežití 94,5 % byla dost dobrá pro lidi, kteří už přežili průměrnou délku života, byli nazýváni sobci, extrémně nezodpovědní, a rasisté… jak se jen opovážili! Epidemiologický tým vytvářející modely v Imperial College London, veden fyzikem Neil Fergusonem, představil své oficiální předpovědi. Pokud se k zastavení tohoto viru nic nepodnikne, 81 % americké populace se nakazí, a z toho počtu zemře 2,2 milionů lidí. Na Británii vycházelo 510 tisíc úmrtí.

Božínku! Ty předpovědi byly naprosto otřesné. Jen Bůh ví, proč Neil Ferguson a Imperial College London byli požádáni o vyjádření svého názoru. Měli historii vysoce přehnaných čísel, které byly vždy úplně mimo. „Odborníci tvrdí, že model Imperial College, který Británie použila k opodstatnění lockdownů, je naprosto nespolehlivý.” „Imperial College předpověděli katastrofu v každé zemi. Modely pak selhaly.” Podle Amerického institutu pro ekonomický výzkum: „I když Fergusonův tým má zlozvyk, že si nepravdivě připisuje zásluhy za záchranu milionů životů na základě těchto apokalyptických čísel, pravdou je, že všichni přišli s přehnaně vysokými odhady vycházejícími z chybného modelu.” Proč proboha britský premiér Boris Johnson poslouchal tohoto ostudného vědce? Uvěřili byste muži, který v minulosti předvídal následující? 2002. Ferguson předvídal, že 150 tisíc lidí v UK nejspíše zemře v důsledku BSE (nemoc šílených krav) v hovězím.

Vážně? No… ne. Ve skutečnosti zemřelo pouze 177 lidí. 2005. Ferguson předvídal, že 150 milionů lidí nejspíše zemře v důsledku ptačí chřipky. Ve skutečnosti na celém světě zemřelo pouze 282 lidí. 2009. Ferguson předvídal, že 65 tisíc lidí v UK nejspíše zemře v důsledku prasečí chřipky. Ve skutečnosti zemřelo pouze 457 lidí. Vybrali byste si tohoto muže, ze všech vědců na světě, aby radil vaší vládě o tom, jak ve vaší zemi řešit covid-19? Když byl Ferguson konfrontován s tímto zásadně chybným modelem a jeho obrovskými chybami, pokusil se z toho obvinit model a uvedl, že byl starý 13 let a nebyl vytvořen pro covid-19, ale obecně pro epidemii chřipky.

Když pak byl požádán, aby svůj model sdílel s vědeckým světěm, odmítl. Proč? Protože velmi dobře věděl, že jde o naprostou hovadinu. Trvalo mu šest měsíců, než model přepsal a prezentoval něco, co stále nedávalo žádný smysl. „Fergusonův model zesměšňován poté, co byl jeho kód zveřejněn.” Když Ferguson dostal otázku, proč skutečná čísla v UK byla o mnohem nižší než v jeho předpovědích, jeho odpověď byla, že za to mohla jeho vynikající doporučení. Když byl konfrontován se situací ve Švédsku, které odmítlo zavést lockdown nebo jakákoliv jiná striktní covidová omezení a mělo poměrně nízký počet covid obětí, jeho odpověď byla, že ta čísla mohla bez pochyby být mnohem nižší, pokud by ve Švédsku zavedli jeho doporučení.

„Fergusonův pandemický model roztrhán na kusy experty.”

Kromě všeho ostatního ignoroval vlastní radu a tudíž covidová omezení, tím, že k sobě domů pozval svou tajnou milenku. Když se o tom lidé dozvěděli, rezignoval ze své pozice jako vládní poradce v SAGE – vědecká poradní skupina pro nouzové situace. Páni, jak ušlechtilé a spravedlivé. Kdyby nebylo skutečnosti, že i to byla jen další lež… Ferguson je do dnešního dne součástí jak SAGE tak poradní rady SPI-M. Je také zastupující ředitel Konsorcia pro modelování dopadu vakcín se sídlem v Imperial College London a financované Gavi, vakcinační aliancí, a nadací Billa a Melindy Gatesových, která ve skutečnosti vlastní Gavi, a která Imperial College London darovala miliony dolarů. „79 milionů dolarů – jen jeden dar z mnoha.” Ve zkratce… znovu jsme svědky naprosto zkorumpované politiky a podplacené vědy, které spolupracují na tom, vnutit lidem něco, o co vůbec nežádali. Profesor lockdown a Boris Johnson zavedli strategii, jak Britům odebrat svobody pod záminkou jejich ochrany před zabijáckým virem, který neexistoval. To si ale nechali pro sebe. A tak se vládní politiky v roce 2020 rychle přizpůsobily Fergusonovým hysterickým a naprosto nerealistickým varováním. Byly zavedeny nové restrikce. Už jsme nemohli navštěvovat své starší rodiče a prarodiče.

Žádné objímání. Rozhodně žádné objímání! A ideálně žádné návštěvy. Dětem se ve školách říkalo, že pokud neuposlechnou, mohou zabít své prarodiče. Tohle šílené a nehumánní programování vedlo k hlubokým emočním a psychickým traumatům. Tyto děti zasáhly pocity viny. Bylo jim řečeno, že jsou v podstatě čekajícími vrahy, pokud samozřejmě nebudou dělat to, co jim vláda říká. Naprosto ignorovaly své vlastní pocity… Když chtěly navštívit své prarodiče, bylo jim vynadáno, jak jsou sobecké. Stud byl přidán k jejich pocitům viny. Někteří lidé stáli před pečovatelskými domy a zpívali písně pro opuštěné staré lidi, ale policie je rozehnala pryč. Přitahovali pozornost na místo a co se tam dělo, a to nebylo žádoucí. Staří lidé byli od zbytku společnosti a od svých rodin izolováni. Mnozí začali trpět depresí a přišli o svou vůli žít.

Mnozí v důsledku toho zemřeli, ne na covid, ale na samotu. Rodiny byly rozděleny, pocity viny, studu, vzteku a zármutku se staly běžnou záležitostí. Přesto lidé nadále poslouchali… Byl další důvod, proč tolik starých zemřelo během první vlny na jaře 2020. Tady to začne být vážně šokující. Britům se v březnu 2020 říkalo, aby zůstali doma, aby ochránili NHS (zdravotníky) a zachránili životy. Úřady potřebovaly pouze tři týdny ke zploštění křivky. Co se stalo během těch třech týdnů? Zaprvé. Mnoho nemocnicím bylo nařízeno, aby staré pacienty s respiračními problémy přemíštili do pečovatelských domů. A co nejvíce, což je poněkud zvláštní, když se nad tím zamyslíte.

Myslím tím… lidé nejsou hospitalizováni jen tak pro zábavu, že? Ale stalo se to. 19. března bylo odesláno nařízení do NHS s tím, že všichni pacienti, kteří nevyžadovali nemocniční lůžko, museli být propuštěni… tím myšleno, okamžitě. Pracovníci NHS měli za úkol se řídit novým nařízením. Měli přesně jednu hodinu, aby ty pacienty dostali z lůžka a oblékli je. Poté měli další dvě hodiny, aby je vzali z nemocnice do jejich nového domova, ve většina případech do pečovatelského domu. Mohli k tomu ti pacienti něco říct? Ne, nemohli. Jejich lůžka musela být prázdná pro pacienty s covidem-19. Pro ty chudáky, co trpěli virem, jehož existence nebyla prokázaná a nikdy později nebyla prokázaná. Jak vidíte na tomto grafu, tohle nařízení bylo velmi efektivní. Zůstalo pouze 62% obsazení nemocničních lůžek. Pokles o 30 % v porovnání s předchozími roky. Takže… co se stalo s těmi pacienty, kteří skončili v pečovatelských domech? Byla na nich provedena eutanázie.

Máme pro tak brutální tvrzení důkaz? Ano, máme. Ale musíme vás varovat, protože tohle je tak ošklivé, jak to jen může být. Možná si i poprvé uvědomíte, co se stalo vaším rodičům nebo prarodičům, a proč najednou zemřeli. Víte… v dubnu 2020 došlo k náhlému velkému nárůstu úmrtí v pečovatelských domech. Jen v dubnu 2020 v pečovatelských domech zemřelo 26 541 lidí, což je nárůst o 17 850 úmrtí v porovnání s pětiletým průměrem. To je hodně nadměrných úmrtí pouze za jeden měsíc. Co se stalo? Byl jim podán midazolam. To je, co se stalo. Ale to se vám neřeklo, že? A jim také ne… Midazolam je velmi silné sedativum, které se, mimo jiné, používá ke zmírnění úzkosti a strachu.

V USA se také v kombinaci s dvěma dalšími léky používá jako smrtelná injekce. Pracovníkům NHS se řeklo, aby zmírnili utrpení pacientů, kteří byli propuštěni ze svých nemocničních lůžek a nyní byli v lůžkách ve svém pečovatelském domě. Většina z nich měla respirační problémy, nebylo by tedy hezké jim dát nitrožilní koktejl morfia a midazolamu? To zní fajn, že? No, fajn to nebylo. Midazolam ovlivňuje centrální nervovou soustavu a tudíž dech člověka. Varování na příbalovém letáku… „Nitrožilní midazolam je spojován s respirační depresí a respirační zástavou, zejména při použití jako sedativum, kdy to není kritické. Měl by se používat pouze v nemocničním nebo ambulantním prostředí.” „Po podání midazolamu došlo k vážným kardiorespiračním vedlejším událostem. Mezi ně patří respirační deprese, zablokování dýchacích cest, desaturace kyslíku, apnoe, respirační zástava a/nebo srdeční zástava, někdy vedoucí k úmrtí nebo trvalému neurologickému poškození.”

Midazolam je poslední lék na zemi, který tito pacienti měli dostat. Způsobuje mělké, zpomalené nebo dočasně pozastavené dýchání, což může vést k trvalému poškození mozku nebo smrti. Midazolam je kromě toho nebezpečný obecně pro starší pacienty. Také pro ty, kteří ani nemají dýchací problémy. Pokud se vůbec podává, měly by se podávat velmi malé dávky. Tohle je to, co by bylo bezpečné podle nařízení, které platilo před podvodem covid-19. Dávkování pro dospělé by nemělo přesahovat 0,5 miligramu, maximum 1 miligram.

Nicméně, během covidu se toto nařízení změnilo na následující: Počáteční dávka 2,5 miligramů, a pokud je to nezbytné, zvýšit ji na 5 nebo i 10 miligramů. Kdo proboha změnil toto nařízení? Stejní lidé, kteří ty tisíce pacientů nechali propustit z nemocnic do pečovatelských domů. Stejní lidé doporučili podávat midazolam. Stejní lidé velmi dobře věděli, jaké to bude mít účinky. Stejní lidé, kteří na začátku roku 2020 objednali obrovské množství midazolamu. Objednali ho tolik, že ho bylo třeba importovat z Francie. Přesně tak… dvouletá zásoba zabijáckého léku byla importována z Francie.

Veškeré zásoby byly spotřebovány do října toho stejného roku. Nespotřeboval se jako součást anestezie během operací, což bylo oficiální vysvětlení. Během těchto covid měsíců neprobíhaly žádné operace. Byly odloženy stejnými zločinci, kteří mají na rukou genocidu 26,5 tisíců lidí, kteříjen v dubnu 2020 zemřeli v pečovatelských domech (v Británii). Ti lidé se udusili k smrti. Vedlejší účinek midazolamu. Vážná deprese dýchaní je zabila. Udusili se. Co se napsalo na jejich úmrtní list? Příčina úmrtí: covid-19   . . . . . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/kabala-ii-19-cast-covid-19-vrazdy-pomoci-midazolamu-v-pecovatelskych-domech-2-dil-serie-o-covidu/