Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lékaři jsou v šoku, komora odhlasovala požadavek na povinná očkování všech zdravotníků

18. 10. 2021

Česká lékařská komora si odhlasovala šokující požadavek na povinná očkování všech lékařů, zdravotníků a spolu s nimi i všech zaměstnanců v sociálních službách! Odhlasovali to minulou sobotu, když lidé čekali u televizních obrazovek na výsledky voleb, takže toto skandální usnesení ČLK proběhlo v tichosti a bez povšimnutí! Lékaři odmítající očkování experimentálním roztokem zvažují dokonce žalobu na ČLK pro porušení Norimberského kodexu, který zakazuje pokusy na lidech! Lékař nesmí být nástrojem očkovací propagandy farmaceutických firem, apelují lékaři na protest proti usnesení ČLK!

Naše redakce byla upozorněna na neuvěřitelný skandál, který byl zamaskován minulý víkend díky probíhajícím parlamentním volbám v ČR, když celý národ seděl u televizních obrazovek a čekal na vyhlášení výsledků voleb. Byla sobota 9. října 2021 a zatímco lidé ještě plnili volební místnosti a hlasovali, tak v tuto dobu se v Praze od 9:00 hodin v Domě lékařů na Praze 9 konalo zasedání představenstva České lékařské komory a měli v plánu řešení své běžné agendy.

Jenže, během tohoto zasedání představenstvo ČLK na návrh Vědecké rady ČLK odhlasovalo požadavek na povinná očkování všech lékařů, sester a veškerých zdravotníků. A spolu s nimi i veškerých pracovníků v sociálních službách. Zápis ze zasedání představenstva ČLK najdete zde. Tento požadavek je za horizontem Listiny základních práv a svobod a je v rozporu s Norimberským kodexem, který zakazuje pokusy na lidech. Současné vakcíny proti koronaviru nelze považovat za lékařské prostředky bezpečného použití, napsala nám do redakce lékařka, která spolu s kolegy zvažuje právní kroky proti České lékařské komoře, která je podle jejích slov ve vleku propagandy farmaceutických společnosti  . . . . .

 

https://aeronet.cz/news/ceska-lekarska-komora-si-odhlasovala-sokujici-pozadavek-na-povinna-ockovani-vsech-lekaru-zdravotniku-a-spolu-s-nimi-i-vsech-zamestnancu-v-socialnich-sluzbach-odhlasovali-to-minulou-sobotu/