Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové dokumenty od Pfizeru odhalují větší škodlivost jejich vakcíny, než se nám tvrdilo

17. 12. 2021

 

 

https://nastub.cz/w/4AT4EeD3hA4mgtm1oDv8fe

 

Originál videa publikován: 10. prosince 2021

Doplňující video níže. Dr. Soňa Peková cituje z nově odhalených dokumentů od Pfizeru: „Sraz lékařů před lékařskou komorou 4.12.2021

 

https://nastub.cz/w/6NGimoAL5v2wdqCNJeGGbB?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

 

Přepis:

Jefferey: Máme si pamatovat, že tyto vakcíny jsou naproto bezpečné a nemají žádné problémy. To se nám říká, i když byly uspěchané skrze testy bezpečnosti a účinnosti. Ty testy byly urychleny. A tohle jsme neustále poslouchali. Tohle nám vysílaly zprávy, poslechněte si to.

Mediální útržky: Tato vakcína splnila přísné standardy FDA pro kvalitu, bezpečnost a účinnost. Neměly by být žádné pochyby, že tohle je vysoce bezpečná a účinná vakcína. Jsem si jistý její bezpečností a účinností. Prozatím žádná související úmrtí. Neděláme žádné kompromisy v bezpečnosti a účinnosti. Dva měsíce dat, která máme z testování těchto vakcín, neukazují žádné vážné nepříznivé události. Možná trochu zarudnutí a bolesti na místě vpichu, a to maximálně pár dní. Nevidíme, že by v cestě stály vážné události. Žádné vážné nepříznivé události a zvýšené riziko mimo placebo. Dr. Christiansen říká, že stát prozatím nepotvrdil žádná úmrtí spojená s vakcínou. Po všech těch dávkách nevidíme známky toho, že by tato vakcína způsobovala úmrtí lidí. Odborníci říkají, že nejsou důkazy, že by jakékoliv covid vakcíny způsobily jakákoliv úmrtí. Vidíme data, víme o nich, není na tom nic tajného.

Del: O tomto jsme křičeli už dlouho… všechna ta tvrzení: „nejsou žádné důkazy o úmrtí”. Žádné důkazy? Co třeba VAERS? Ve VAERSu je teď 19 532 hlášených úmrtí. A můžete říct: „VAERSu nelze věřit”. Dobrá, ale jsou to důkazy, které by u soudu byly přijatelné jako něco, na co můžeme ukázat. Neříkejte mi, že nejsou důkazy o úmrtích. Ale vím, že o tom teď nechceš mluvit. Jaké máme nové informace?

Jefferey: Slyšel jsi, jak tam Fauci říkal, že na tom není nic tajného. Ve skutečnosti jsou věci, které nejsou veřejné, na kterých se pracuje, aby ty věci byly veřejné. A tohle je titulek z Reuters… o tomto se píše už asi týden. Reuters: „Počkat, co? FDA chce 55 let ke zpracování FOIA žádosti týkající se vakcinačních dat”. To je žádost na základě svobodného přístupu k informacím, abychom od vlády ty dokumenty mohli získat, protože je v podstatě vlastníme. V tomto případě jde o právní krok od jednoho z našeho právníka z ICAN, firmy Aarona Siriho, která tuto žádost odeslala. V podstatě chtěli po FDA, která má všechna data od Pfizeru… Pfizer všechna svá experimentální data pro vakcínu předal FDA. A oni žádají FDA, aby ta data zveřejnila. Tato žádost se řešila u soudu, a poslední…

Del: A koho Aaron v tomto zastupuje?

Jefferey: Zastupuje skupinu Odborníci v oblasti veřejného zdraví a zdravotnictví pro transparentnost (PHMPT.org). Kdo v ní je? Je tam momentálně 78 lékařů a odborníků ve zdravotnictví. Někteří vystoupili i tady v Highwire jako dr. Peter McCullough, je tam dr. Peter Aaby, profesor Tom Jefferson, profesor Denis Rancourt, dr. Joseph Ladapo, který je momentálně ministr zdravotnictví na Floridě. Prostě odborná síla expertů ve zdravotnictví, kteří jsou součástí této skupiny. Poslední část tohoto příběhu… můžete se podívat na článek Aarona Siriho, s titulkem: „FDA zdvojnásobuje své úsilí: žádá federálního soudce, aby jí poskytl povolení k úplnému zveřejnění dokumentů o Pfizer vakcíně nejméně do roku 2096.”

Del: Počkat, před týdnem to bylo do roku 2076, teď chtějí ještě víc? Co se děje?

Jefferey: Asi jdeme zpět do budoucnosti. Podívejme se na soudní dokumenty. Tohle řekla FDA v posledním soudním řízení. Tady je občanskoprávní žaloba PHMPT proti FDA, píše se zde: „FDA není schopna se zavázat zpracování žádosti žalobce v rychlejším tempu než 12 tisíc stran a 10 datových složek do 31. ledna 2022 a poté 500 stran měsíčně…” To zní rozumně… 500 stran měsíčně, ale problém je, jak jsme zjistili, těch stránek je přes 450 tisíc. Pokud si to spočítáte, vyjde vám spousta let. Podívejme se tedy…

Del: Takže těch 20 let navíc znamená, že se objevilo více dat a stránek, a tak podle tempa 500 stran měsíčně to vychází na rok 2096, než je uvidíme všechny. Mezitím samotná FDA byla schopná tak důkladně projít touto hromadou stránek informací a vyhodnotit, že ty vakcíny jsou pro všechny z nás bezpečné, takže když FDA jimi dokáže projít během 100 dní, tak by měla být schopná je nám během 100 dní poskytnout.

Jefferey: Přesně tak, a to je zajímavé, protože právníci požádali FDA, aby je poskytla ve skutečnosti během 108 dní, což je počet dní, kolik FDA trvalo si projít data od Pfizeru a schválit jejich vakcínu.

Del: To se mi líbí.

Jefferey: Takže skutečnost, že je nedokážou během té doby zveřejnit, je velmi výmluvné. Ale to, co se už zveřejnilo, byly v podstatě první dva měsíce a půl po udělení nouzového schválení pro Pfizer vakcínu v prosinci 2020. Takže tady vidíme hlášení po dva a půl měsících. Podívejme se na dostupné dokumenty, momentálně mají přes 90 stránek. „Kumulativní analýza hlášení nežádoucích událostí po autorizaci, která byla přijata do 28. února.” To je dva a půl měsíce po nouzovém schválení. Tohle jsou interní dokumenty Pfizeru a zde se píše:

Společnost Pfizer rovněž přijala řadu opatření, která mají pomoci zmírnit velký nárůst hlášení nežádoucích účinků. Patří sem významná technologická vylepšení a řešení procesů a pracovních postupů, jakož i zvýšení počtu kolegů, kteří zadávají údaje a zpracovávají případy. K dnešnímu dni společnost Pfizer přijala přibližně…” to číslo nevíme, bylo začerněno… „…určitý počet zaměstnanců na plný úvazek. Každý měsíc nastupují další, přičemž do konce června 2021 se očekává celkový počet více než…” to také nevíme… „dodatečných zdrojů.”

Del: Jak tohle můžou být tak zásadní informace, že je třeba je začernit? A víš, že ať je to cokoliv, nebo jakkoliv se na to dívají, vypadá to špatně, ale jsem si jistý, že Aaron tohle napadne, stejně tak jak to dělá pro nás v ICAN, když tyto věci začerňují… je to absurdní. Kolik lidí jste přijali a kolik dalších si myslíte, že budete potřebovat? Pochybuji, že vyhrají argument, že to je tak důležitá informace, že to lidé nemohou vědět. Šílené.

Jefferey: Přesně tak. Zde je jedna z těch šokujících zpráv z té první várky dokumentů. Obsahuje tabulku s těmito údaji. „Celkový přehled: vybrané charakteristiky všech případů přijatých během vykazovaného intervalu,” který je dva a půl měsíce po nouzovém schválení. Máme tady celkový počet přijatých případů: 42 086. Nahoře je tam zvýrazněno 29 914 případů, což byly ženy, a co je zajímavé, pouze 9182 byli muži. Pak tam je téměř 3000 bež žádných dat, takže to bude asi těžké monitorovat. Ale na spodku v sekci výsledek případů je uvedeno 1223 v řádku „smrtelný”.

Del: Páni.

 

https://otevrisvoumysl.cz/nove-dokumenty-od-pfizeru-odhaluji-vetsi-skodlivost-jejich-vakciny-nez-se-nam-tvrdilo/