Jdi na obsah Jdi na menu
 


O čem je Velká porota & Kam směřuje celá covid krize? Úvodní rozhovor s Reinerem Fuellmichem

17. 2. 2022

 

https://otevrisvoumysl.cz/o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem/

 

https://nastub.cz/w/jh5H9jjVgyoLWzAMRp6M8v

 

https://rumble.com/vuh63a-o-em-je-velk-porota-vodn-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem-cz-titulky.html4

 

Originál videa publikován ZDE: 4. února 2022

Přepis:

Robert: Dobrý večer, jmenuji se Robert Cibis, a jsem velmi potěšen a je mi také zároveň velkou ctí, že zde mohu být s Reinerem Fuellmichem. Toto je díl v angličtině, kdy máme tento formát také v jiných jazykových verzích, podívejte se na www.oval.media. V zásadě tu máme velmi zvláštní situaci fakticky na celém světě. Protože korona krize je momentálně na takovém zvláštním rozcestí, kdy starý mainstreamový příběh se již trochu otřásá, kdy na jedné straně se ještě trochu přitvrzuje a na druhé straně je už kritika o trochu více hlasitější. A důvodem pro dnešní (04.02.2022 20:15) vysílání, je hlavně to, co se bude odehrávat zítra (v sobotu 05.02.2022). Ale to my zde vše vysvětlíme. Ze všeho nejdříve tedy, vítejte Reinere.

Reiner: Děkuji za pozvání.

Robert: Takže prosím, řekněte mi nejdříve svůj pohled na aktuální globální situaci. Jak byste popsal pocity, nebo to, jak to všechno vnímáte.

Reiner: Toto je opravdu velmi dobrá otázka. Protože momentálně se nacházíme na rozcestí, a je to možná dle mého názoru ještě více bod zvratu. Ale toto říkám na základě mně všech dostupných důkazů, které můžeme vidět. Na základě veškerých důkazů, o kterých budu hovořit. Pokud se podíváme například na Rakousko, i když se zrovna chystají zavádět jejich požadavky na povinné očkování, tak nikdo netuší, jestli tomu tak bude, protože nejvyšší soud prohlásil, že s tímto neumějí zacházet.

Robert: Skutečně?

Reiner: Takže tam mají problém. Mají tam ještě další problém. Během roku vyměnili třikrát svého kancléře, což znamená, že lidé se chtěli zbavit své současné vlády, což je samo o sobě alespoň dobré znamení. Stejná věc se odehrává momentálně v Kanadě, kde jsem četl, že na 200 000 kamioňáků je tak neústupných.

Robert: Skvělé. Myslím tím, že tomu nemohu ani uvěřit…

Reiner: Dobře, minulý týden to bylo 50 000… nevím, myslím si, že je to možné, že je tam 200 000 kamioňáků, kteří blokují silnice atd. Ale oni doslova vyhnali jejich předsedu vlády Justina Trudea z jeho jakkoli se to nazývá – ekvivalentu Bílého domu. Momentálně se ukrývá, říká o sobě, že je myslím v karanténě, nebo tak něco, viděl jsem dnes rozhovor s jeho bratrem, který říká, že Justin pravděpodobně věří, že to, co dělá, je správná věc, ale nechápe, že někdo ho zneužívá, a tím je Světové ekonomické fórum… Justin je sám produktem jejich programu mladých globálních vůdců. Já osobně, já bych nebyl tak vstřícný v mé analýze. Osobně si myslím, že buď je nebetyčně hloupý, anebo je to zločinec.

To je to, co mi z toho vychází. Moji současní přátelé jsou pod neuvěřitelným tlakem. Stejně tak, jako naše vláda. Naše vláda sama ze sebe dělá blázny, protože sami dovolují to, aby je lidé vnímali jako vládnoucí skupinu lidí, kterou nikdo nezná a ty, co všichni znají, tak jsou všichni hloupí. Stejně tak jako naše ministryně zahraničí… v Americe se tomu říká State Department. Tak ta vůbec neví, o čem mluví, a nikdy to vlastně ani nevěděla. Ona je také produktem tohoto programu mladých globálních vůdců.

Takže my toto vidíme na mnoha místech tohoto světa, například ve východní Evropě, že tam opravdu bojují, třeba dnes jsme měli například rozhovor s právníkem z Bosny a Hercegoviny, a on řekl: „Zrušili jsme veškeré požadavky na povinné očkování.“ Takže se děje hodně věcí, a vypadá to, že druhá strana ztratila kontrolu ohledně vládního narativu. Alespoň to tak vypadá. Ale ještě více se toho děje než jen toto. Myslím si, že mají plán B, takže musíme být opatrní, musíme mít naše oči na stopkách. Ale něco se děje a je to ve prospěch našeho směřování, takže je to velmi, velmi, zásadní doba.

Robert: A ohledně rozpadajícího se narativu, co bude váš další krok? Mám na mysli to, že vy jste samozřejmě známý právník, a na druhou stranu činíte kroky, které mají přímý dopad na naši společnost. Stejně tak s vyšetřovací komisí, kterou jste spoluzakládal, stejně tak jako s ostatními projekty. Můžete o tom trochu pohovořit?

Reiner: Ano. Myslím si, že tu nejdůležitější věc, kterou jsme udělali, my, Viviana a já, ona má neuvěřitelnou energii a ona má tuny nových nápadů, a musím říct, že ona je osobně zodpovědná za velmi podstatnou část úspěchu Korona vyšetřovací komise. Byl jsem, musím říct, že jsem úplně nepochopil to, co se dělo. Opravdu jsem podcenil to, co se kolem mě dělo. Myslel jsem si, že pokud uděláme konferenci, dvoudenní konferenci, možná dvou týdenní konferenci, vysvětlíme, co se skutečně děje a pak naši politici, o kterých dnes víme, že nejsou naši politici, jsou vlastnění stejnými lidmi, kteří řídí tuto plandemii, tak že politici ustoupí a pochopí: „Ó, udělali jsme hroznou chybu,“ a vrátíme se do normálu. Mezitím jsme ale zjistili, že se do toho normálu vracet nechceme. A také jsme věděli, že situace je daleko horší, než jsem si myslel. To je to, proč jsem tak opravdu vděčný za Vivienin nápad, udělat z této záležitosti vzdělávací program, který, jak se zdá, jsme započali založením Korona vyšetřovací komise.

Robert: Je to vzdělávací jak pro diváky tak druhou stranu.

Reiner: Ano! Protože jsme začínali na předpokladu, že otázky, na které jsme hledali odpovědi, budou ty samé otázky, které budou mít ostatní lidé. A také jsme velmi rychle přišli na to, že nedostaneme žádné odpovědi od naší vlády, protože jsme velmi rychle přišli na to, že to není naše vláda, ale že jde o lidi, u kterých někdo jiný tahá za nitky. Jakmile jsme si uvědomili, že neexistuje možnost, že bychom kdy dostali jakékoli odpovědi, ani od mainstreamových medií, protože jsou vlastněny těmi samými lidmi, takže se nakonec ukázalo, že to, co děláme, vypadá, že má dobrý… nebo lépe řečeno pozitivní dopad na mnoho lidí. A to nejen v Německu, ale v té době i v ostatních částech našeho světa, kteří sledovali naše živé přenosy, a to i když nesledovali živě naše videa, ale sledovali je potom, nebo je hledali na našich webových stránkách a díky tomu se dostávali k relevantním informacím.

Robert: Myslím si, že z mého pohledu, a to je to, co považuji za úspěch, v době, kdy to má vliv na společnost, protože jste objevil správnou cestu, během těchto měsíců vyšetřování, která byla následována tak velkou skupinou lidí, a být na cestě s vámi, a mít ty samé logické otázky, kdy je neučíte od shora dolů, ale skutečně provádíte vyšetřování společně s diváky, a to vytváří pouto a to vytváří sílu tohoto příběhu, protože jste hrdinou těch všech objevů. Zjistil jsem, že někdy dostanete od diváků důležitou informaci, lidé vám dávají odkazy, nápovědy nebo vám vyprávějí příběhy, takže tato výměna informací je také součástí úspěchu vámi vybudované komunity.

Reiner: Ano, nikdy jsem v mé práci právníka, a to zejména s lidmi, s kterými komunikuji, kteří pracují se mnou, nebo pro mě… V mé kanceláři bývalo celkem 17 právníků plus dalších 10 koncipientů a sekretářek atd. Vždycky jsem se snažil, abych s nikým nemluvil zvysoka, to je to, jak jsem byl vychován. Narodil jsem se a byl vychován v Brémách, můj otec byl policista a když jsem byl malý, ptal jsem se ho vždy, co je smyslem života a on vždycky řekl: „dělat správné věci a bavit se u toho“. Dělat věci správně znamená, že se nechováte k lidem, jakoby tu nebyli, nechováte se k nim jako svým poskokům, ale svým rovným. Ale jen pokud na vás zaútočí, to je věc, kdy jim to oplatíte.

Pokud vás nenapadnou, tak k tomu není důvod. Existuje vždy důvod pro to, aby se komunikovalo, protože komunikace je základem pro vše, je to základ pro naší demokracii. Takže si myslím, že to je cesta, kterou jsme si prošli společně s diváky, já více než Viviana, protože ona věděla mnoho věcí již dávno před touto korona krizí. Ale je to skutečná cesta, kterou jsme učinili spolu, protože jak stále říkám, naučil jsem se toho hodně, a kdyby mi to řekl někdo před dvěma lety, tak bych mu řekl, běž si vzít prášek, a všechno bude v pořádku a mezitím nám dochází všechny konspirační teorie.

Robert: Ano, jen takový dotaz. Vyrůstal jste v Brémách, proč máte tak skvělou angličtinu?

Reiner: Ale ne, ona není tak skvělá, vždycky mi to trvá několik týdnů, abych se dostal zpátky do rytmu jazyka. Ale od doby, kdy používám angličtinu tak jako teď v rámci vyšetřování, část mé rodiny je v Americe a studoval jsem střední školu, v rámci výměnného programu v letech 1974 a 1975 a měl jsem perfektní vztahy s mou hostitelskou rodinou, a stále je mám, a můj americký bratr je, a je mi líto to přiznat, mám s ním lepší vztah než s mým německým bratrem, Mám stále příbuzné v Los Angeles a v Michiganu. Myslím si, že ona stále žije v Midlandu, nejsem si jistý. A vždycky jsem se snažil zajistit, abych v USA strávil co nejvíce možného času.

Má manželka, má předchozí žena, má současná žena, moje ex přítelkyně, všechny – opravdu nerady trávily čas v USA. Moje manželka je velmi ohleduplná a říká, je to výborná země, ale chybí tam několik rozhodujících věcí. To má co do činění s tím, že nežijeme ve velkém městě. Nechtěl jsem žít ve velkoměstě. Nejsem typ pro velká města. Chci mít svůj klid, chci mít možnost dobít svoji energii, to je důvod, proč jsme si koupili ranč uprostřed ničeho. A rozumím tomu, když občas říká, že tam nemá žádné kulturní vyžití, a pokud chci jít někam na večeři a chci jít na něco opravdu skvělého a dobrého, tak zaplatíme dvakrát tolik, než platíme v Německu, a je to jen z poloviny dobré. Já tomu rozumím, a ona je v tomto velmi ohleduplná a ví, že můžeme cestovat tam a zpět tak dlouho, dokud se s ní budu čas od času vracet.

Robert: Takže my jsme již prozradili nějaké nápovědy. Vy jste sám něco naznačoval v jiných médiích, takže co za nový projekt bude zítra začínat? (sobota 05.02.2022)

Reiner: Tohle bude senzační věc. Já a Viviana jsme si při pohledu na mnoho dílků celé té skládačky uvědomili, že začínáme přicházet na nějaké závěry, ale také jsme viděli, že pokud uvidíte jen jednu dílčí část skládačky a pak další a další, nikdy vám to nedá celkový obraz. A protože mnoho právních kolegů ze všech různých zemí se s námi začali propojovat a chtěli po nás, abychom je propojovali s našimi experty, a s některými svědky, což jsme v některých případech udělali, abychom jim pomohli podat jejich případy. Takže poté, co jsme já a Viviana realizovali několik podání v této zemi, tak jsme zcela jasně pochopili, že je to bez šance. Soudní systém v této zemi je kompletně zkorumpovaný.

Existuje jen několik málo lidí, kteří nejsou součástí tohoto systému, jako jsou někteří soudci, kteří jsou v systému, ale nemají důvěru v soudní systém, je to jen hrstka těchto lidí. Takže uvnitř soudního systému toho není moc, co bychom mohli udělat. Viděli jsem to, známe to z vlastní zkušenosti… například: podal jsem dvě žaloby tady u prvoinstančního stupně soudního systému v Berlíně. A obě žaloby ve svém jádru útočily na PCR testy, protože toto je podle našeho názoru jediná cesta, kterou po nich můžeme jít, prokázáním toho, že se jedná o podvodnou pandemii. A nejlepší způsob, jak to udělat, je jít po PCR testech, protože ten, který navrhnul Drosten, tak on říká, že umí detekovat infekci virem SARS-COV-2. Neumí to, on ví, že to je lež, a proto si myslím, že to je nejlepší způsob, jak po nich jít. Takže oba ty případy útočí na PCR testy, oba jsou vedeny stejným složením soudu, jedná se o tříčlenný soud, a my jsme viděli, Viviana a já, že dělají cokoliv, aby tyto případy smetli ze stolu.

Na nepodstatných formalitách. Oni se nechtějí dostat k jádru problému, protože pokud by to udělali, museli by se podívat na důkazy. Důkazy však zcela jistě a bez jakýchkoli pochybností prokazují, že PCR testy vám neumí říct nic o infekčnosti, nehledě na to, jak je použijete. Za druhé, způsob jakým Prof. Drosten vytvořil jeho test pro použití WHO, což je mezitím svým způsobem celosvětová vláda, protože to jsou ti, kteří diktují vše co se týká zdraví, a zdraví je jejich nástrojem, jejich hlavním páčidlem na to, aby nad námi získali kontrolu. Pokud by se soud zabýval důkazy, které jsme mu předložili, pak by celá věc, celý domeček z karet by se zřítil. Proto to neudělají, proto nás drží od soudního projednání, proto mě nutí nosit roušku, i když mám výjimku od lékaře, a samozřejmě, že toto nebudu podporovat.

Abych to zkrátil, rozhodli jsme, že budeme muset spolupracovat s našimi zahraničními kolegy, zejména v rámci amerického systému, protože to nám poskytuje tři velké výhody oproti našemu německému právnímu systému. Zaprvé. V USA stejně tak jako v Kanadě a v Austrálii máte speciální možnost trestního řízení, které se jmenuje hromadná žaloba (class action). Pokud se dostanete k soudnímu řízení, které vám umožní, aby váš případ byl projednáván jako hromadná žaloba, nebudete muset podávat, deset, dvacet, třicet, padesát, sto, milion a v tomto případě pravděpodobně miliardu soudních žalob, a zkoušet neustále dokola řešit rozhodnutí ve stejném meritu věci, uděláte to jen jednou, protože mimo skupinu – skupinová žaloba – mimo skupinu lidí, kteří se rozhodli připojit k této skupině, existuje opravdu jen jeden jediný člověk, kterého pak soudy berou jako jejich zástupce – žalobce.

Takže namísto mnoha žalob, které jsou extrémně drahé, zejména zde v Německu, tak tu máme jednu žalobu, a potom všichni ti lidé, kteří jsou členy této skupiny, kterou jejich zastupující žalobce reprezentuje, pak oni mohou vyhrát s žalobcem, který je takto zastupuje. Příklad: Před mnoha lety jsem vedl soudní spor, a pomáhal jsem tak německé žalobkyni, která utrpěla vážná poškození s ohledem na silikonové prsní implantáty. A ona se přidala k této skupině, myslím, že zastupující žalobce byl někde z Michiganu, ona vyhrála a to znamená, že všichni v té skupině vyhráli. Moje žalobkyně dostala určitou peněžní částku, a všichni ostatní také. Jedna obrovská výhoda.

Ta další je, že naše právní důkazní řízení jsou ze středověku nebo opravdu z doby kamenné, teoreticky existují, ale v praxi si mnoho soudců myslí, že je v jejich kompetenci, zda budou či nebudou předvolávat naše svědky. To je samozřejmě špatně. A třetí hlavní výhodou je, že pokud se jedná o případy zcela vědomého poškození, pokud před soudem můžete prokázat, že poškození, které váš žalobce utrpěl, bylo učiněno záměrně a s plným vědomím, pak nastupují sankční odškodnění, v tom smyslu, že pokud někdo utrpěl skutečná poškození ve výši 1 milionu dolarů, pak soud, porota může rozhodnout, že protože tato újma byla způsobena zcela záměrně, může rozhodnout, aby jim vyplatili jednadvacetinásobek, nebo padesátinásobek, nebo stonásobek aktuální výše způsobené škody, kterou utrpěli.

Proto jsme se přiklonili k anglo-americkému právnímu systému a to je odpověď na vaši otázku, to je to, co budeme dělat, budeme podávat žaloby v USA v rámci existujícího systému, ale navíc, abychom se ujistili, že naše žaloby budou skutečně projednány, zítra večer začneme právní proces, kdy tento právní proces je postaven na základě amerických právních institucí, kdy procedura, kterou budeme činit, je vyšetřování v rámci velké poroty. To, co velká porota činí, nebo to, co se při vyšetřování v rámci velké poroty děje, je to, že se předloží veškeré důkazy, aby se uvedlo, že se předloží veškeré důkazy, námi všemi lidmi, se předloží veškeré důkazy porotě, obvykle je to 26 osob nebo tak nějak, proto se tomu říká velká porota, oproti malé porotě, která rozhoduje aktuální individuální případy. Toto je jen vyšetřování, toto nekončí odsouzením nebo verdiktem, který by byl pravomocný. Ale končí to návrhy poroty, a v tomto případě poroty zvolené lidmi, ano, máte dostatek důkazů k tomu, že můžeme obžalovat tyto budoucí obžalované.

A našimi hlavními obžalovanými jsou Prof. Drosten, kvůli jeho podvodnému PCR testu a dalšímu podvodu s bezpříznakovým přenosem, Fauci, který to samé zorganizoval v USA, Tedros, který je šéfem, pravděpodobně bude jen loutkou, ale momentálně je šéfem WHO, on je ten, který náhle přišel s myšlenkou, že bychom všichni měli začít s hromadným testováním naprosto zdravých osob, bezpříznakově nakažených lidí. Bill Gates, protože vydělává nesmyslné peníze na tzv. vakcínách, Blackrock a Pfizer. To, co děláme, není ani tak o tom, abychom dosáhli obžalování jednotlivých aktérů, ale je daleko důležitější poskytnout veřejnosti příležitost, aby viděla celý obrázek. Nikoliv jen dílky z celé skládanky, který jsme získali díky sezením v rámci vyšetřování naší Korona vyšetřovací komise.

Ale aby jim poskytl přehled, aby jim dal celý obrázek o tom, že nejen vše okolo PCR testu je kompletní lež, a že bezpříznakové infekce jsou také lež, ale aby jim vysvětlil pozadí celého tohoto případu, geopolitické a historické pozadí. Tak aby lidé rozuměli tomu, že tohle není jen čistě podvodná plandemie, ale je to ještě horší než toto, že se ve výsledku jedná o otázku života a smrti, protože to je to, o čem tyto tzv. vakcíny jsou. Tak jak nyní víme, vakcíny jsou naprosto neúčinné, a nejsou bezpečné. Jsou velmi, velmi nebezpečné  . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem/