Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patolog dr. Roger Hodkinson: O covid očkování a obávách z neplodnosti a dalších rizicích

19. 9. 2021

Špičkový patolog dr. Roger Hodkinson v tomto exkluzivním rozhovoru mluví o rizicích covid očkování, proč může vést k neplodnosti, a mnohem víc. Více v rozhovoru.

Přepis:

Del Bigtree: Je mým potešením, že mohu přivítat pravděpodobně jednoho z nejvýznamnějších lékařů, které jsme doposud měli na Highwire. Dr. Roger Hodkinson, podívejte se na to CV, je úžasné, byl vědeckým pracovníkem, byl ředitelem časopisů, pracoval na tolika důležitých místech a jsme teď poctěni, že nás navštívil někdo, kdo k tomu skutečně může něco říct. Nevím dr. Hodkinsone, jestli jste měl možnost vidět ten rozhovor, ale ta myokarditida, otok srdce, my stále slyšíme, ó to je ve většině případů mírné, mně to jako mírné neznělo, mně to znělo jako život měnící. Pro kolik lidí to bude život měnící?

Dr. Hodkinson: My nevíme a to je ten problém. Celým hlavním smyslem klinických studií je, že vy nevíte, co nevíte a to je přesně, proč je děláme. Myokarditida, jak ji popisuje CDC, cituji „mírná”, cituji „nevyvážená”. Myokarditida není nikdy mírná, zejména u mladých zdravých mužů. Je to zánět srdečního svalu, pumpy těla. A my nevíme, jaké procento srdečního svalu by odumřelo při jakémkoliv postižení myokarditidou. Velká věc u srdečního svalu je ta, že vlákna srdečního svalu se neregenerují, tak jak se regenerují například u jater nebo ledvin.

Takže tu máte neznámé procento odumřelých buněk srdečního svalu, my nedokážeme určit to číslo a proto dlouhodobé výsledky jsou naprosto nepředvídatelné. My víme o myokardtidě z jiných příčin před pandemií covidem, že myokarditida se může projevit o desetiletí později s předčasným srdečním selháním, které by jinak nebylo očekáváno. Takže to je strašná obava pro tyto lidi, co se s nimi stane v budoucnu. A mé sympatie jsou s nimi, nesnažil jsem se ani pomyslet, mé sympatie jsou s nimi, protože to, čemu čelí, je obrovská neznámá. Není to triviální.

A to, že CDC řekne, že to je nevyvážené, já vám řeknu co je nevyvážené, to CDC je nevyvážené. Tam je ta nevyváženost. To není… kdyby se tohle stalo v průběhu normálního uvedení vakcíny v průběhu 5-7 let, a s těmito počty myokarditidy, které jak jste řekl, jsou pravděpodobně hrubě podhodnocené, ale dokonce i s čísly, která jsou hlášena, to by znamenalo okamžité ukončení přesně tam, okamžitě. Stop, zastavit a přestat. To je jak významné to je. A protože kvůli této údajné nouzi, která samozřejmě není, a o tom můžeme také mluvit… A ta takzvaná nouze udělila oprávnění k povolení pro nouzové použití. A proto se dostupnost vakcíny promítla do toho, že tu vakcínu dostal každý, aniž by byly do klinických studií zahrnuty všechny demografické skupiny. Děti, těhotné ženy, staří lidé… ti nebyli zahrnuti dokonce ani v těch 4-6 měsíčních zkouškách, které se prováděly.

Del: Neuvěřitelné. Když vidíte… My jsme viděli jednoho z členů FDA výboru VRBPAC , když říkal, my opravdu potřebujeme 18 měsíců nebo možná 2 roky, abychom se na to podívali, on apeluje, abychom nedoporučovali tuto vakcínu. Přesto jsme tohle viděli s krevními sraženinami. Viděli jsme krevní sraženiny. Viděli jsme krevní sraženiny v Anglii, věděli jsme, že Astra Zeneca měla tento problém. Nebylo překvapením, že Johnson&Johnson s velmi podobným produktem má teď stejné problémy. Takže to nemůžete izolovat a říct, že pouze tyto případy mají tento problém, musíte přidat případy Astra Zenecy a říct, na tom je něco (divného) s tím přístupem virových vektorů a naše CDC se sejde a pak vyjdou a nic se nezmění, všechno jde, jako by nic, jede se dál. Neobáváte se, že je to přesně to, co udělají v tomto případě u dětí? Že řeknou, no, jsme ochotni akceptovat tato rizika, a už začínáme slyšet jak říkají, no, to je jen mírné ve většině případů a 50 % se z toho dostane. Existují jasné signály, že se pokusí, aby to znělo co možná nejvíc neškodně, jak to jenom jde. Co si o tom myslíte?

Dr. Hodkinson:  . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/