Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ředitel pohřební služby v Anglii: „Máme nárůst úmrtí na infarkty a trombózy od začátku covid očkování”

10. 12. 2021

 

 

https://nastub.cz/w/rcTySz74ZzBBZWiQUap9xz

 

Přepis:

Ahoj lidi, v rychlosti vám řeknu nové informace. Pro ty z vás, kteří mě neznají, jmenuji se John O’Looney, jsem ředitel pohřební služby v Milton Keynes (Británie). Vedu pohřební službu s názvem Milton Keynes rodinné pohřební služby. Na internetu to snadno najdete a ověříte si tak, kdo jsem. Mnoho z vás mě zná, takže vám dám nové informace o tom, kde se v tuto chvíli nacházíme. Dnes je 6. prosince 2021. Vidíme nepřirozeně velký počet úmrtí v důsledku infarktů, mrtvic, aneurysmů, a tohle vše jsou přímé důsledky trombóz, embolií… v plících, nohách, v různých místech v těle… a tohle způsobuje tato úmrtí. Jsou to dobře zdokumentované případy od místních koronerů a napříč celou zemí.

Zdá se, že nikoho netrápí alarmující nárůst těchto úmrtí. Krevní sraženinu jsem vídával velmi vzácně, a tento rok jich vidím více než za posledních 14 let, abych vám dal představu. Napsal jsem vrchnímu koronerovi v Anglii, ale ho to netrápí. Týdny mi nechodila žádná odpověď a pak mi přišel email od jeho sekretářky s tím, že ho to nezajímá.

Tady to máte… tento člověk nás má chránit před újmou. Vidíme tedy tato úmrtí. Další druh úmrtí, který vidím, což je pro mě osobně více znepokojující, jsou lidé, kteří teď začínají být nemocní, jak jejich imunitní systém selhává. Nechali se naočkovat možná před 6-8 měsíci a rozežíralo to jejich imunitní systém, a teď mají problém si poradit s běžným nachlazením. Máme tu zimu a jak víte, v tomto ročním období je spousta nachlazení a chřipek. Jejich tělo si s tím nedokáže poradit, a vláda to velmi rychle začala nazývat novou variantou Omikron. Tito lidé jsou nemocní, ale mají nemoci jako běžné nachlazení. Jejich imunitní systém je zdecimován.

Když se nad tím logicky zamyslíte, je to jako u pacienta s rakovinou. Když člověk s rakovinou chodí na chemoterapii, zdecimuje to jeho imunitní systém. Jedna z věcí, na kterou si musí dávat velký pozor, je ta, že protože nemají žádnou imunitu, běžné nachlazení nebo chřipka je může zabít. Tohle je to, co teď vidíme u lidí z celé země, co se nechali očkovat. Začínají být extrémně nemocní… vážně nemocní. Nejsmutnější věc je ta, že jsou přesvědčeni, že kdyby měli (posilující dávku), tak by neměli tak těžký průběh.

Dám vám příklad  . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/reditel-pohrebni-sluzby-v-anglii-mame-narust-umrti-na-infarkty-a-trombozy-od-zacatku-covid-ockovani/