Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šokující tisková konference rakouských soudních znalců v Patologickém institutu v Reutlingenu

22. 9. 2021

Ve vakcínách proti COVID-19 byla oficiálně objevena cizorodá tělesa podobná sondám, sentinelům s anténami, diamantům, chobotničkám a dalším nano a mikro objektům! Šokující tiskovou konferenci rakouských soudních znalců v Patologickém institutu v německém Reutlingenu začal YouTube okamžitě mazat a německá vláda zaslala výhružky americké sociální síti GAB, že musí všechna podobná videa mazat, jinak si německá státní moc na americkou společnost došlápne! Neuvěřitelné, jak Německu znovu narůstají nacistická křídla, komentuje v emailu zakladatel GABu!

Celá americká a rovněž německá alternativa žije v posledních hodinách závěry a dozvuky naprosto šokující pondělní tiskové konference rakouských výzkumníků z řad soudních a forenzních patologů, kteří se rozhodli, že přestanou mlčet a odhalí světu, co se ve skutečnosti nachází ve vakcínách proti COVID-19 a co provádí s lidskou krví. Tisková konference proběhla v Patologickém institutu soudního lékařství v německém Reutlingenu na dálku pomocí online prezentace a podle posledních zpráv tiskovou konferenci již vyšetřuje německá kriminální policie a oddělení na potírání extrémismu.

Rakouští lékaři streamovali své závěry studie z Rakouska, takže nebyli zatčeni, ale není vyloučeno, že Německo požádá o jejich vydání. A čeho se dopustili? Na tiskové konferenci totiž uveřejnili unikátní fotografie z forenzních rozborů zjevně něčím kontaminovaných vakcín a krve očkovaných lidí proti COVID-19 za pomoci vakcín od firem Pfizer, Moderna, AstraZeneca a Johnson & Johnson. Snímky byly pořízeny nejmodernější biorezonanční metodou a rovněž elektronovým mikroskopem  . . . . . .

 

https://aeronet.cz/news/vse/