Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje

8. 12. 2021

Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí.

Valentin Katasonov přichází s nesmírně závažnými a krajně znepokojivými informacemi ohledně účelu a důsledků zběsilé očkovací kampaně

 

Podle dat informačního systému VAERS, který zaznamenává případy vedlejších účinků očkování proti covid-19, ve Spojených státech, ze dne 19. listopadu 2021, celkový počet hospitalizací od začátku očkovací kampaně byl 97 292. Kromě toho došlo k 101 315 případů volání záchranky. Trvalá invalidita – 30 967 případů. Těžké, život ohrožující případy – 21 582. Úmrtí – 19 249.

Mnoho odborníků poukazuje na to, že statistiky zveřejněné na webu VAERS jsou jen špičkou ledovce.  Renomovaný americký lékař Vladimir Zelenko se domnívá, že úmrtnost na očkování proti covidu zaznamenaná v systému VAERS je přibližně 1 procento skutečného počtu úmrtí po injekcích vakcínami  Pfizer, Johnson & Johnson a Moderna. Ukazuje se, že dnes se počet úmrtí na očkování ve Spojených státech blíží 200 tisícům. Není to nějak hodně?

200 tisíc mrtvých?

Podle Steva Kirsche, šéfa americké nadace covid-19 Early Treatment Foundation (CETF), takové odhady nejsou překvapivé. Je to tentýž Steve Kirsch, který se 17. září 2021 vyslovil proti přeočkování na zasedání Poradního výboru pro vakcíny FDA. Je to tentýž Steve Kirsch, který v dubnu 2020 založil Fond včasné léčby covid-19 s osobním darem ve výši . . . . . . .

 

https://www.protiproud.cz/politika/6175-vakcina-vice-lidi-zabije-nezli-ochrani-depopulace-funguje-zbran-hromadneho-niceni-200-tisic-mrtvych-v-usa-umely-puvod-viru-ze-slov-francouzskeho-virologa-drzitele-nobelovy-ceny-za-medicinu-mrazi-demografove-souhlasi.htm