Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vakcinační fiasko na Gibraltaru: Co bude dál vzhledem k tomu, že covid vakcíny nefungují tak, jak nám slíbili?

8. 12. 2021

 

 

https://nastub.cz/w/tSqiCTTSXGbxjtKT14Amtu

 

https://otevrisvoumysl.cz/vakcinacni-fiasko-na-gibraltaru-co-bude-dal-vzhledem-k-tomu-ze-covid-vakciny-nefunguji-tak-jak-nam-slibili/

 

Originál videa publikován: 29. listopadu 2021

Heather: Dobrá, další otázka. „Vzhledem k fiasku na Gibraltaru, tyto vakcíny nefungují. Dokážeme si představit realistický scénář, kdy systémoví demokraté přiznají selhání vakcín?” Takže… ani ty nebo já jsme o fiasku na Gibraltaru nevěděli, ale ty jsi našel článek, kde jsou dva odstavce, které stojí za to přečíst.

Bret: Dobrá. Ano.

Heather: Musíš mi ho ukázat.

Bret: Aha, myslel jsem si, že ho máš.

Heather: Ne, nesdílel jsi ho se mnou. Máš ho na mobilu.

Bret: Božínku, mám ho na mobilu… teď jsem pod tlakem.

Heather: Jo, jsem trochu překvapená, že nikdo z nás neslyšel o „fiasku na Gibraltaru”, ale Bret našel tento článek na RT, že?

Bret: Ano.

Heather: „Gibraltar, malinkaté britské zámořské teritorium, které sdílí pozemní hranici se Španělskem, v posledním týdnu zaznamenal 56 covid případů denně, což je nárůst od méně než 10 denně v září. Nárůst případů, který vláda popisuje jako exponenciální, přichází navzdory tomu, že Gibraltar má nejvyšší proočkovanost na světě.” Procedurální připomínka… nárůst případů buď je nebo není exponenciální. Vyjádření vlády s tím nemá nic společného. Teď pokračuji v citaci článku: „Více jak 118 % populace Gibraltaru je plně očkováno…” [SMÍCH] omlouvám se.

Bret: Jsi v pořádku?

Heather: Ano… druhý odstavec: „Více jak 118 % populace Gibraltaru je plně očkováno proti covidu-19.”

Bret: To je hodně.

Heather: „Tohle číslo přesahuje 100 % kvůli dávkám, které dostali Španělé, kteří denně jezdí na Gibraltar do práce. Roušky jsou stále povinné v obchodech a v MHD.” Takže mají… více jak 100% poslušnost… [SMÍCH]. To je poněkud zajímavá matematika. Ale míra denních počtů případů je 5x vyšší, než jaká byla předtím. Takže tohle je vysvětlení té otázky… „…tyto vakcíny nefungují, dokážeme si představit realistický scénář, kdy systémoví demokraté přiznají selhání vakcín?”

Bret: Je téměř nemožné si představit přiznání. Není nemožné si představit uznání ze strany veřejnosti. Řekl bych… jsme tady…

Heather: Ale plné přiznání… promiň, ale pokud se veřejnost začne probouzet, možná protože odmítají si dát posilující dávky, nebo něco jiného… Jak demokraté… Co budou dělat při dalších volbách?

Bret: No teď jsi položila zásadní otázku… co demokraté udělají v dalších volbách? To je otázka za každou cenu.

Heather: Pravda.

 

Bret: Pro mnoho důvodů, ale… Poslyš… nemyslím si, že tito lidé mají plán. Myslím si, že budou nadále… přiznají, že tyto vakcíny nefungují? To mi přijde nepravděpodobné.

Heather: Je už asi pozdě z toho obvinit Trumpa, i když ty vakcíny byly vyvinuty pod jeho vládou.

Bret: Ze selhání vakcín obviní neočkované, což je samo o sobě dost ohromující. A obrátí se k nějaké další politice, bude nadále nejasné, co je jejich cílem. Ve skutečnosti… Wall Street Journal vydal naprosto nesnesitelný článek, který uvádí úžasné tvrzení, že součástí problému s vakcínami je ten, že lidé, kteří je uvedli na trh, zpackali komunikaci, a vedli lidi k přesvědčení, že účel vakcín je kontrola pandemie namísto snížení extrémních reakcí na covid. [SMÍCH] Omlouvám se.

Heather: Tento článek jsem nečetla… Pokud by to byla pravda, jak můžeš mít tento postoj a zároveň říkat, že za tohle můžou neočkovaní? Tyto dvě věci nelze mít vedle sebe.

Bret: A nařízení. Protože pokud říkají, že tyto vakcíny mají snížit počet hospitalizací, tak se vážně jedná o otázku osobní volbu (jestli si vezmeš vakcínu). Jediný argument pro nařízení…

Heather: Pokud je pravda, co říkají, že tohle věděli celou dobu… pak nejde o věc veřejného zdraví. S veřejném zdravím to nijak nesouvisí. Tady se jen vláda snaží ujistit, abys měl nejlepší šanci, že tohle potřebuješ… ne, děkuji vládo, jsem v pohodě. Taková reakce by v tom případě byla naprosto legitimní.

Bret: Zamysli se nad tím takto. Stát je jako chůva. A zamysli se nad tím, jak otřesný je stát v pozici chůvy. Proč sakra očkujeme děti?

Heather: To je, co dělají chůvy?

Bret: Pokud nejde o zabránění přenosu… očkovat zdravé děti, pro které tato nemoc není riziková, nedává žádný smysl.

Heather: Pokud ten článek cituješ správně, pokud tam mají nějaké odborníky veřejného zdraví, co říkají: „My jsme to vždy věděli.” Pfizer to vždy věděl? Výrobci vždy věděli, že to přenos neovlivní? To ve skutečnosti vše mění.

Bret: To neřekli, ale… věř mi, není možné sloučit neslučitelné. Tvoje otázka…

Heather: Co udělají demokraté, pokud si veřejnost začne říkat: „Počkat chvíli…”

Bret: Myslím si, že jde o stupňování ulhanosti.

Heather: To existuje? Nebo sis to vymyslel?

Bret: Kéž bych si to vymyslel…

Heather: Stupňování ulhanosti, to se mi líbí.

Bret: Jde o to, že budou nadále lhát, aby nemuseli převzít zodpovědnost za to, že tohle masivně podělali, což jednoznačně podělali. Ať věříš čemukoliv, lze vidět, že to masivně podělali, že?

Heather: Jo.

Bret: Tohle nám neslíbili a nedělá to, co nám řekli, a Gibraltar je velmi dobrý příklad toho, že? Měli jsme tento problém, jak se proočkovanost zvyšuje, zvýší se i zlomek lidí, kteří jsou očkovaní a dostanou covid. Něco na tom je zlověstné, ale není to ve své podstatě zlověstné, protože pokud budeš mít 100% očkovanou populaci, tak všichni, kteří dostanou covid, budou průlomovým případem. Ale tohle ukazuje, že tyto vakcíny nejsou efektivní v omezení šíření onemocnění.

Heather: Přesně tak.

Bret: Což nadnáší otázku ohledně všeho, co dělají.

Překlad: David Formánek

 

https://otevrisvoumysl.cz/vakcinacni-fiasko-na-gibraltaru-co-bude-dal-vzhledem-k-tomu-ze-covid-vakciny-nefunguji-tak-jak-nam-slibili/