Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIDEO: Kapitola 1 Syndikátu o vzniku planety Země a všech planetárních těles třídy G v celém vesmíru!

22. 7. 2021

VIDEO: Kapitola 1 Syndikátu o vzniku planety Země a všech planetárních těles třídy G v celém vesmíru! Uprostřed naší planety je termonukleární jádro jako uvnitř Slunce a naše planeta se neustále nafukuje! Hluboko v zemském plášti je uvězněno 3x více vody, než je ve všech světových oceánech dohromady! Skutečný popis fyziky planet, jaký se nesmí nikde na gójských školách vyučovat! Zemský plášť se neustálým nafukováním planety zeslabuje, až se povrch planety zhroutí a Země se přemění v plynného obra! Co ve filmu Above Majestic nezaznělo? V srpnu vyjde už třetí kniha Pana VK!

Pokud jste četli moje první dvě knihy, tak jste se v nich mohli setkat s několika termíny a výrazy, které vás velice zaujali. Pokud posloucháte mé pořady na Svobodném vysílači CS, tak jistě víte, že jsem několikrát hovořil o filmu Above Majestic, že odhaluje zásadní informace, ale že je poněkud plytký, a to dost možná úmyslně a pochopitelně, protože plné odhalení informací by mnoho diváků nepochopilo, nepobralo, zděsili by se a odmítli by fakta přijmout. Nastala ovšem doba, kdy je potřeba uvolnit další informace o původu naší planety, a to přímo informace o konstrukci naší planety a o mechanice našeho planetárního nosiče třídy G.

Jak jistě víte z mé knihy Superkrize, planety třídy G (Gaia, hebrejsky Gali’ah) jsou atmosférické planety s pevnou krustou a majitelem, který je vlastníkem planetárního nosiče. Vlastníkem planety Země je Syndikát a vyvolený národ Židů je správcem této planety. Tzv. Smlouva, uzavřená pomocí Archy úmluvy, je právě touto smlouvou mezi Syndikátem a vyvoleným národem Židů. Tento článek je ochutnávkou mé nové a chystané 3. knihy s názvem EXO: Tušení budoucnosti, která bude v prodeji v srpnu v nakladatelství Knihy ABB, které jistě důvěrně znáte.

EXO: Tušení budoucnosti   . . . . . .

https://aeronet.cz/news/video-kapitola-1-syndikatu-o-vzniku-planety-zeme-a-vsech-planetarnich-teles-tridy-g-v-celem-vesmiru-uprostred-nasi-planety-je-termonuklearni-jadro-jako-uvnitr-slunce-a-nase-planeta-se-zvetsuje/